Dik 2.500 snelheidsbonnen op Naaldwijkseweg (Westland) (Update)

 

Het verkeershandhavingsteam controleerde dinsdag 26 juli tussen 8.00 uur en 16.00 uur de snelheid van automobilisten op de Naaldwijkseweg. Ruim 60% van de bestuurders reed te hard.

Westlandse bestuurders negeerden massaal de snelheidsbeperking die daar tijdelijk geldt, van 60 km/u naar 30 km/u. Aan de Naaldwijkseweg wordt volop aan de weg gewerkt, op verzoek van de wegwerkers controleerde het handhavingsteam op snelheid. De grote hoeveelheid verkeersborden ’30 km/u’ en borden ’wegwerkzaamheden’ mochten duidelijk niet baten.

Hoogst gemeten: 45 km/u te hard
Tussen 8.00 en 16.00 uur passeerden ruim 4230 bestuurders de snelheidscontrole. Hiervan zijn 2541 bestuurders gefotografeerd. Zij kunnen binnenkort een enveloppe van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB) verwachten. De hoogst gemeten snelheid is 75 km/u waar 30 km/u is toegestaan.

Wegwerkzaamheden
De wegwerkzaamheden en de controles zullen tot en met de maand september plaatsvinden.

WOS.nl schreef: Opnieuw veel bestuurders geflitst Naaldwijkseweg

De politie heeft woensdag opnieuw een groot aantal automobilisten geflitst op de Naaldwijkseweg in ’s-Gravenzande. Van de 4.000 passerende auto’s kunnen er 1.900 binnenkort een boete op de deurmat verwachten. Dinsdag hield de politie ook al een snelheidscontrole. Toen werden van de 4.230 passerende auto’s er 2.541 geflitst.

Op de Naaldwijkseweg geldt tijdelijk een snelheidsbeperking van 60 km/u naar 30 km/u in verband met wegwerkzaamheden. De vele verkeersborden met 30 km/u, de aanduiding 'Wegwerkzaamheden' en de waarschuwingsborden voor snelheidscontroles mochten duidelijk ook op deze tweede dag niet baten.


LEES HIER VERDER en je dag wordt weer goed

 
 
Bron: WOS.nl
 
  27-7-2011  


|

FlitsKaart