Een keer geen mensen met alcohol achter het stuur

 

De politie is tevreden over de resultaten van een grote alcoholcontrole in Beilen. In verband met het steeds meer gebruikelijke ‘indrinken’ is met name het verkeer naar de plaatselijke discotheek gecontroleerd. Geen van de gecontroleerde bestuurd(st)ers had teveel gedronken.
De controle vond plaats tussen zaterdagavond 22.30 uur en zaterdagnacht 03.00 uur. Gecontroleerd werd op de afrit A-28, Domoweg, Ossebroeken en Linthorst Homanweg. De controle is uitgevoerd door 15 politiemensen waaronder twee motorrijders.

396 automobilisten werden gecontroleerd en moesten een blaastest afleggen. Geen van hem had teveel gedronken. Veel auto’s hadden een zogenaamde BOB waarbij de inzittenden aangaven onderling een afspraak te hebben over wie zou rijden.

Vier automobilisten zijn bekeurd voor het niet dragen van de autogordel en/of defecte verlichting. Een 29 jr. inwoner van Witteveen is aangehouden toen hij na een bezoek aan de discotheek agenten uitschold voor ‘kankerlijers’. Zondagmorgen is hij na verhoord te zijn in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

 
 
Bron: Politie.nl
 
  18-3-2007  


|

FlitsKaart