Flitsongelukfile op A2

 

A2 gistermiddag. Automobilist in de remmen om onzinboete te voorkomen, andere automobilist die er opklapt, met een stomme file tot gevolg. Een paar honderd hardwerkende Nederlanders die te laat op werk of afspraak komen cq goederen niet op tijd afgeleverd. Ergo: de pliesie haalt bonnenquotum niet, twee autoos met schade, en een toch al haperende economie loopt tonnen aan geld mis want stilstaan. KLPD, BEDANKT voor het kapot maken van Nederland! (Ook bij AutoBlog hieronder)

Flitser veroorzaakt crash A2, staat erbij, kijkt ernaar

Na de Fiat 500 'op z'n dak' hebben we een nieuw mobiel flitsteam met schade op hun naam. Flitsen goed voor de veiligheid? Nee, dat fabeltje is echt te oud.

Eind van de middag was het raak op de A2 bij Utrecht. Een donkergrijze incasso-bus achter een betonnen muurtje, bekende zwarte stellage langs de rijbaan opgesteld en een kudde afgeleide automobilisten. In het kort-op-elkaars-bumper verkeer waar wij Nederlanders zo van houden is blikschade dan vrijwel onvermijdelijk.

Natuurlijk gaan de beleidsmakers hier voorlopig helemaal niks aan doen. Daarom: oppassen, installeer die app en weet waar de camera’s staan. Want op tijd weten waar de controles staan, is op tijd de snelheid en volg-afstand aanpassen. Ook als iedereen 10km/u onder het toegestande rijdt is er altijd wel iemand die op de rem gaat staan bij het zien van zo’n zwart kastje.

Bron: Autoblog.nl

 
 
Bron: Geen Stijl
 
  21-3-2012  


|

FlitsKaart