Flitsservice kondigt samenwerking TomTom aan

 

Flitsservice.nl heeft een overeenkomst gesloten met TomTom, de welbekende fabrikant van navigatiesystemen, om de flitsinformatie toe te voegen aan de Live Services apparaten van TomTom. Een TomTom als radardetector.

Al enige tijd verkoopt TomTom zogenaamde Live Services apparaten zoals de TomTom GO740, die door middel van een mobiele dataverbinding real-time verkeersinformatie geven.Ook de mobiele snelheidscontroles worden op deze manier real-time doorgegeven. Hiervoor is TomTom de samenwerking aangegaan met Flitsservice.nl. Dankzij een team van vrijwilligers en vele honderden melders die dagelijks op de weg zitten, heeft Flitsservice.nl het meest complete overzicht van de flitsers in Nederland.

Flitsservice.nl is er trots op deze samenwerking te realiseren. Het enige nadeel is dat je moet betalen voor een Live Services abonnement, ongeveer 100 Euro per jaar. Daar krijg je echter wel real-time file en onze flits informatie voor.

Om flitsers door te geven moet je echter geen gebruik maken van de meldknop in de TomTom. Die meldingen komen niet bij ons. Bel 0321 33 81 33 om de melding aan ons door te geven en wij zorgen ervoor dat deze melding verder verspreid wordt.

 
 
Bron: Flitsservice.nl
 
  24-11-2009  


|

FlitsKaart