Goudzoekers





 

De gouden bal rolde over het voetbalveld. Koos Spee gaf een flinke trap en alle spelers in het veld stormden erachteraan.
Niet capituleren voor flitspaal vandalisme! Steeds meer gemeentes willen af van de flitspaal, omdat de reparatiekosten van vandalisme de pan uitrijzen. Om zulk gezichtsverlies te voorkomen wil landelijk verkeersofficier Koos Spee alle verkeersveilige flitspalen van gemeentes *gratis* overnemen.



Het verbranden van flitspalen lijkt hiermee het “harde argument” te worden dat de aanzet is tot verdeeldheid binnen de overheid zelf.



De gemeentes klagen al jaren bij het Rijk, dat ze graag een paar kruimels willen meepikken van het geld dat met snelheidsboetes is opgebracht. Hoewel gemeentes de kosten van flitspalen eruit willen halen, ontvangen ze in bezuinigingstijd natuurlijk liever ietsje meer.



Spee dreigde om de flitspalen niet meer te vullen met fotorolletjes als gemeentes niet meewerken. Gemeentes doen er dan ook absoluut verstandig aan om hier aan mee te werken. Omdat Spee niet gratis een grootgrondbezitter mag worden, blijft de grond natuurlijk van de gemeente.



Is Spee eindelijk klaar met zijn grote overname, dan kunnen de gemeentes via de Verenigde Nederlandse Gemeenten (VNG) Koos Spee gaan dreigen om de flitspaal vergunningen in te trekken als Spee niet over de brug komt met een paar kruimels uit de snelheidsboetes. Misschien dat Spee huur kan betalen voor het gebruiken van de grond, de man heeft toch geld genoeg!



De “belangen” van de flitspaalvandaal worden vanaf nu altijd behartigd. Nu zijn er steeds meer gemeentes en provincies die voor het vandalisme capituleren. Als Koos Spee de flitspalen heeft overgenomen, dan treft de vandaal voortaan Koos Spee zelf, in de portemonnee. Gaan gemeentes Koos Spee dreigen om de vergunning in te trekken, dan verdwijnen er ofwel flitspalen, ofwel Koos Spee heeft een kleiner budget vanwege de gemeentelijke kosten.



De flitspaalvandaal is speltechnisch de absolute overwinnaar! Door brandende Gatso’s gaan de goudzoekers elkaar kapotmaken! Koos Spee dreigt gouden balverlies te lijden!

 
 
Bron: Flitsservice
 
  28-9-2004  


|

FlitsKaart