Grootscheepse controles in Bussum en Huizen

 

Komende nacht (van 8 op 9 december) houdt de politie Gooi en Vechtstreek een grote verkeerscontrole. Hierbij wordt niet alleen gecontroleerd op alcohol, maar ook op alle mogelijke andere zaken, zoals de technische staat van de voertuigen, de aanwezigheid en geldigheid van rij- en kentekenbewijs en/of bromfietscertificaat, bij buitenlanders de verblijfsvergunning, openstaande straffen, wapens en drugs. Aan deze controle werken meer dan 40 politiemensen mee, bijgestaan door leden van de Koninklijke Marechaussee en de dienst Douane en Accijns (motorrijtuigenbelasting).

De controle staat tussen 20.30 uur en 00.00 uur op de Gooilandweg in Huizen en van 00.30 uur tot 04.30 uur op de Brinklaan in Bussum.

Ook verzoek ik u deze controle niet verder bekend te maken.


---------------------

Tot zover de vriendelijke uitnodiging van Gooi en Vechtstreek om vanavond even langs te komen. Let u dus vooral op waar u rijdt vanavond? Nou is controle op alcohol een goede zaak. Helaas wordt u ook gepakt indien u een radardetector heeft, of geen ID bewijs bij u draagt, ietsje sneller gaat op lege wegen, immers worden er ook altijd radar- en lasercontroles gedaan. De uurtjes moeten immers wel betaald worden.

 
 
Bron: Anonieme man in donkere regenjas
 
  12-8-2006  


|

FlitsKaart