----- Original Message -----
From:
To:
Sent: Thursday, March 28, 2002 12:52 AM
Subject: Fw: Autovisie Preview: de nieuwe Stinger

 
----- Original Message -----
From: Autovisie Preview
To: Autovisie Preview abonnee
Sent: Thursday, March 28, 2002 1:10 AM
Subject: Autovisie Preview: de nieuwe Stinger

DE NIEUWE STINGER IS AF
Twee jaar hebben we er op moeten wachten. Twee jaar heeft Stinger u en ons aan het lijntje gehouden. Maar nu is er dan eindelijk de nieuwe Stinger.

Stinger stond jarenlang synoniem voor de allerbeste radardetectie die voor geld te koop was. Toen pakweg twee jaar geleden Stingers belangrijkste leverancier, het Canadese BEL-Tronics, failliet ging, werden de mannen van de onvolprezen Ventura gedwongen meer dan ooit het heft in eigen handen te nemen op het gebied van R&D.
Het resultaat heet ´radarscanning´, een nieuwe innovatieve manier van radardetectie met technieken uit leger en laboratorium, zoals APAR en spectrum analyse.
Stinger koppelt zijn radarscanner aan een centrale boordcomputer, die het hart vormt van Stingers nieuwe systeem, DSI genaamd, hetgeen staat voor Driver Safety & Information.
Deze zelf ontwikkelde boordcomputer is een zogenaamd modulair systeem, waar naast een radarscanner tal van andere ´info units´ op kunnen worden aangesloten, waaronder GPS, laserdetector, GSM en ritregistratie. Ook de koppeling met een pc behoort tot de mogelijkheden.
Stinger claimt handenvol voordelen. ´Radarscanning´ zou bijvoorbeeld vele malen preciezer en gevoeliger zijn. Bovendien is de radarscanner onzichtbaar voor de detectordetector, aldus Stinger.
AUTOVISIE 7

Alles over Stingers langverwachte nieuweling in Autovisie 7, die vanaf vandaag in de winkel ligt. Klik hier voor de complete inhoud van het nieuwe nummer.
  Email publishing by Veritate Technologies