Jaarlijks afstellen Target 966 onzin

 

"Het jaarlijks moeten laten afstellen van de Target 966 detector is onzin", aldus Ben Maas van Target Automotive, de fabrikant van de beste radardetector die er op de Nederlandse markt te krijgen is.

"Het opnieuw af laten stellen kan nodig zijn, als de antenne, welke vaak dicht achter de bumper zit, door bv. een aanrijding een zware klap heeft gehad."

Van jaarlijks opnieuw moeten laten afstellen van een perfect werkende detector is dus geen sprake.


Dat het jaarlijkse afregel verhaal de wereld in is gekomen, is vermoedelijk te wijten aan de levendige handel in 2e hands radardetectoren. De Target 966 is een erg gewilde detector, die nieuw met een winkelprijs van zo'n €770 voor de meeste mensen te stevig geprijsd is. Vaak worden ze op internetsites 2e hands aangeboden voor rond de €350. Dat er dan wel eens wat aan kan mankeren spreekt voor zich.


Het beste is om deze detector dan zelf te testen bij enkele radarcontroles. Zijn er twijfels over de detectieafstanden, dan is het voor deze groep detectoren inderdaad verstandig ze even naar de importeur te brengen voor een nakijkbeurt. Hier kunnen dus kosten voor gerekend worden door de importeur.

 
 
Bron: Bron:  Target Automotive
 
  5-8-2003  


|

FlitsKaart