Joep Verhaeg vernieuwt radarnotificatie programma voor op uw PC

 

Joep Verhaeg, 22 jaar en werkzaam in de ICT wereld bij CSS Professional Resources heeft een vernieuwde versie uitgebracht van zijn "Flitsservice.NL radar- en lasercontroles notificatie"-programma.

Dit programma installeert u geheel kostenloos op uw computer en u bent hierna altijd voorzien van de nieuwste flitscontroles die door onze leden gemeld worden, zonder dat u de Flitsservice webpagina open hoeft te laten staan.U kunt de nieuwste versie; beta versie 0.41, downloaden vanaf zijn eigen website. Inmiddels zijn we een samenwerkingsverband aangegaan en is het ook mogelijk om het programma bij onszelf te downloaden. Omdat het hier nog om een beta versie gaat, verloopt de werking van het programma op 31 September 2002 maar tot die tijd kan u het programma gewoon op uw computer laten staan.

Ook aardig om te vermelden is, is dat de aangekondigde controles die elke week verschijnen op de website van het KLPD ook verwerkt worden in het programma. Zo bent u altijd volledig op de hoogte van de flitstoestand op de wegen, voordat u op pad gaat. En dat scheelt eventueel in de kosten.

 
 
Bron: Flitsservice.nl
 
  19-8-2002  


|

FlitsKaart