Juridische sectie Flitsservice.nl vernieuwd4881x

Een aantal juridisch onderlegde personen hebben de handen ineen geslagen en met name door webtechnische handelingen van onze zeer gewaardeerde forummer ,,Tukker_Pat'' is de hele juridische sectie op de schop gegaan.

Het is nu duidelijker en eenvoudiger om de opgelopen boete -op weg naar vakantie, een dagje uit of tijdens uw werk- aan te vechten. Men is echter nog steeds op zoek naar diverse voorbeelden dus als u nog iets heeft liggen vanuit Leeuwarden of nog een bepaalde rechtsgang in de archieven heeft, neem dan even die kleine moeite en stuur ons de stukken door. (Heeft u geen scanner? Maak dan een mooie close up foto van de documenten met een digitale camera). Vooral het maandelijkse vraagstuk is van belang, lever uw bestuurdersverklaringen in en bijverwante zaken.

De komende dagen worden de spelfouten en dergelijke eruit gehaald zodat we wederom weer een nieuwe vorm van bagger hebben om door te lezen.

Een voordeel, de personen die werkzaam zijn bij Justitie kunnen zometeen fris beginnen aan de nieuwe stapel werk na terugkomst van hun vakantie.

Het WOB'en is een aardig succesverhaal aan het worden en wellicht vordert u nog meer snelheidsbelasting terug dan u in eerste instantie had verwacht.

Veel succes in elk geval, de moeite die u erin steekt is in elk geval vele malen minder dan dat het collecte bureau dient te doen en dat is natuurlijk altijd een prettig gevoel.

Bron:  Wij zelf

Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram