Kandidaat PVV Provinciale Staten Flevoland bekent!

 

Al vele jaren strijdt de website Flitsservice.nl tegen het zinloze geflits. Al vele jaren helpen wij automobilisten met waarschuwingen voor controles, fotoreportages en juridische hulp. Dit dankzij een fantastisch team en een fantastisch forum.

Ik, Martijn, de webmaster en initiatiefnemer van Flitsservice.nl ben af en toe op bezoek in de Tweede Kamer of mail met de leden daarvan over allerhande verkeerszaken en met voorstellen. Vooral met de PVV heb ik veel contact. Zo is er vanuit de PVV in november voorgesteld om de marge te verhogen naar 15 km/u op snelwegen dankzij deze contacten. Helaas afgeschoten door de minister(VVD).
Vanuit deze contacten kwam de vraag: Zou je jezelf niet kandidaat willen stellen voor de Provinciale Staten verkiezingen in 2011. Na wat gedubt en gewogen heb ik mij aangemeld. Een mooie gelegenheid om voor de Flevolandse bevolking en mezelf te werken voor betere doorstroming en meer hoognodig asfalt.

En ja, dan moet je met de billen bloot. Wat heb je op je kerfstok? Nou, in 1998 zo omtrent ben ik een keer geflitst met 31 km/u te hard waarvoor ik een transactievoorstel heb gekregen en ook betaald heb.

Ook heb ik in december 2000 een bord geplaatst met daarop de waarschuwing: "Radarcontrole!". En daarvoor onterecht gearresteerd.

Dit was in de begintijd van de Tuf-tuf Club van Frank Jacobs, tegenwoordig journalist bij Autoweek.
Een journalist van ZSM Magazine was er toen bij.

Het Verkeershandhavingteam van Eindhoven was in die tijd behoorlijk getergd door het taalgebruik van Jacobs en de diender aldaar zag gelegenheid om eens al zijn frustraties van zich af te blazen door mij hardhandig te arresteren! Frank Jacobs maakte daar dankbaar gebruik van door wat mooie plaatjes te schieten van deze onterechte arrestatie. De TTC was die avond meteen hot news! Frank Jacobs live op Radio 3!Het Openbaar Ministerie heeft geprobeerd deze zaak te schikken, maar ik heb het voor laten komen. Waarschuwen is niet verboden in dit land!

En dat resulteerde ook in een dikke vrijspraak!

Zie deze link voor het stuk wat mijn advocaat toen ingebracht heeft.

En verder heb ik niets aan een strafrechterlijk verleden voorzover mij bekend is. Ik drink niet, ik rook niet en ik help als er geholpen moet worden (derde foto blauwe blouse, kom ik boven de auto uit, terwijl ik Sven Boerebach, kind, probeer te helpen, tevergeefs, zo blijkt later...).
Oh ja, er schijnt ook nog ergens een foto te zijn waar ik samen met Frank Jacobs aan een flitspaal hang.

Zoals de oudgedienden zullen weten is Flitsservice en de Tuftufclub uit elkaar gespat in 2001. Blijkbaar zit dat nog zo zuur bij Frank Jacobs dat hij mij nu na 9 jaar op Twitter "dubieus" zit te noemen en probeert een media circus op te zetten om, denk ik, de PVV onder druk te zetten om mij te schrappen als mogelijke kandidaat.

Wel raar, dat ie dan dreigt met een mooie foto, die hij zelf vol trots op het forum post, van een onterechte arrestatie, die eindigde in vrijspraak, ik mijn bord terug kreeg van de tandenknarsende politie en een mooie som geld voor de onkosten die ik gemaakt heb.

Dat is mijn strafrechterlijk verleden, keurig opgebiecht bij de PVV. Nu weten jullie het ook.

Ik sta nu op de lijst voor Flevoland. Als ik niet meer daarop sta, dan weten jullie door wie dat komt.

 
 
Bron: www.flitsservice.nl
 
  13-12-2010  


|

FlitsKaart