Koos, Steek die maar in je zak!3194x

Daar gaat je flitsimperium Koos Spee! Nu zakt ieder greintje moraal, echt in elkaar!

Koos Spee heeft sinds 1998 een contract met het wetenschapsbureau verkeersveiligheid SWOV. Sindsdien treed dit bureau op als de persoonlijke Spindocters van Koos Spee. Verkeersveiligheid is geen argument om te flitsen, wetenschappers konden het niet bewijzen. Milieu is ook geen argument om te flitsen, want Koos Spee “doet maar wat”, hij rommelt maar wat aan.

Regels zijn regels is ook geen geldig argument meer om te flitsen, omdat het juridisch gelijk niet meer samenvalt met een moreel gelijk. Er is namelijk niets moreels aan het verhogen van de boetes met 20% om gratis schoolboeken te bekostigen.

Alleen het juridisch gelijk is overgebleven, en daar wordt een fatsoenlijk mens niet bepaald verliefd op.

De geldmachine van Koos Spee kan niet meer geassocieerd worden met nobele en verheven doelstellingen. De achterban van Koos Spee zegt niet voor niets “doe maar flitsen, dan hoef ik minder belasting te betalen”. De immorele mentaliteit van “ik heb liever dat ze een ander naaien” zegt genoeg, Spee werkt aan een samenleving waarin de ene helft de andere haat, zijn achterban is al begonnen. Het is maar waar je het voor doet en ook bij Koos Spee moet dit besef gaan doorklinken.

Maar het wordt nog mooier nu de Politie gaat staken. Bij de Publieksvriendelijke acties zullen agenten minder vaak bekeuren voor kleine overtredingen.

Wat zeggen de Politie en vakbonden daar? Hoeft de verkeersveiligheid en het milieu opeens niet met alle urgentie van de wereld gered te worden, omdat de Politie toevallig staakt?

Het leger gaat toch ook niet staken als Duitsland binnenvalt? De chirurg gaat toch ook niet staken op moment dat zijn patiënt na anderhalf jaar wachten een nieuwe nier krijgt?

Dat van die voetbalwedstrijden is erg vervelend voor de supporters, maar nog te overzien omdat het om amusement gaat, er gaat niemand dood. Maar je kunt toch niet gaan staken als er zich een ramp voltrekt in het verkeer?

Nou Koos Spee, steek die maar in je zak! Zelfs je eigen mensen geloven niet in de ramp, ze staan niet voor wat ze zeggen te staan, ze relativeren de urgentie. De 20% verhoging van de boetes was de druppel.

Na al die leugens is niet alleen het volk er klaar mee, maar ook je eigen mensen. Je kunt alleen nog gifkikkers blij maken die graag zien dat een ander belasting betaalt.

En na de Politie staking, keert oom agent terug, niet als een man van verkeersveiligheid, milieu of rechtvaardige regels.

Oom agent keert straks terug als een moraal-vrije belastinginspecteur, want dat is wat ze met die staking zélf zeggen! Met de staking krijgt het volk vakantie van het alledaagse bedrog!

Bron:  Het Vrije Volk

Melder: DrNomad

Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram