Nieuwe superlasergun ondanks propaganda van Koos Spee perfect te jammen





 

Amsterdam - De nieuwe 'superlasergun' van de politie is keurig te jammen met 'garagedeuropener' apparatuur. Leden van de website www.flitsservice.nl gingen met hun laser apparatuur op zoek naar controleurs met de nieuwste lasergun. Terwijl 1 bij de agenten keek, reed de ander met de auto op de agenten af, die meteen hun gun trokken en begonnen te schieten op de aanstormende auto. Er verscheen van alles op het display van de gun, behalve snelheid. Pas nadat de 'garagedeuropener' van het type LT-400 van leverancier Target Automotive uitgeschakeld werd, werd de snelheid pas gemeten.



Hiermee worden de zoveelste leugens van verkeersofficier Koos Spee wederom ontkracht. Deze 'superlasergun' zou niet te storen zijn, zo zei Koos Spee in de Telegraaf (red: http://images.flitsservice.nl/cm_php/nieuws/nieuwsbericht.php?id=1838). Grote onzin dus, net als vele andere stellingen van Koos Spee (zoals Speed Kills).

Elke vorm van geblaat uit de hoek van Koos Spee en het BVOM dient met wantrouwen bekeken te worden en geverifieerd te worden bij onafhankelijke bronnen.


Zie hier voor filmpjes van het jammen van een lasergun:
http://images.flitsservice.nl/phpBB/viewtopic.php?t=14294.

 
 
Bron: Flitsservice.nl
 
  26-4-2005  


|

FlitsKaart