Ongeval door flitser langs de A67

 

Een mobiele flitser is vermoedelijk de aanleiding geweest voor een aanrijding tussen twee personenauto's op de A67 van Turnhout naar Eindhoven. Het ongeval gebeurde rond 13:20 uur ter hoogte van Eersel. Bij hmp. 12,7 stond een mobiele flitser opgesteld waar vermoedelijk één van de bestuurders voor in de remmen ging. Een andere automobilist kon de auto voor zich niet meer ontwijken waarna de aanrijding volgde.

Ten minste één van de betrokkenen raakte bekneld en gewond. Onder andere de brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse om hulp te verlenen. De rechterrijstrook is daarom afgesloten tussen Eersel en het knooppunt De Hogt.

De rijstrook kan waarschijnlijk nog voor 16:00 uur vrijgegeven worden.

Politie.nl schreef:

Automobilist onwel geworden en overleden

Een automobilist (leeftijd en woonplaats nog onbekend) is maandagmiddag op de snelweg A67 ter hoogte van Eersel vermoedelijk onwel geworden en met zijn personenwagen tegen de achterkant van een vrachtauto gereden.

Dat gebeurde rond 13.15 uur in de rijrichting van Turnhout naar Eindhoven. De man is ter plaatse nog wel gereanimeerd maar dat heeft niet mogen baten. Hij is ter plaatse overleden. Uit verklaringen van getuigen bestaat het vermoeden dat de automobilist tijdens het rijden onwel is geworden. Daardoor vertoonde hij volgens de getuigen onregelmatig rijgedrag, door afwisselend zacht en hard te rijden. De aanwezigheid van een mobiel flitsteam dat op dat moment langs de snelweg controleerde heeft, zoals het er nu naar uitziet, niets met de aanrijding te maken. Het onregelmatig rijgedrag van de automobilist was al vóór de controlelocatie gesignaleerd.

Bron http://www.politie.nl/brabant-zuid-oost/nieuws/persberichten/201201162kemautomobilistonwelgewordenenoverleden.asp

 
 
Bron: vid.nl
 
  16-1-2012  


|

FlitsKaart