Opnieuw mazzel snelheidsovertreders Naaldwijkseweg

 

Opnieuw hebben hardrijders op de Naaldwijkseweg in 's-Gravenzande geluk gehad bij een snelheidscontrole. Was dat in juli vorig dankzij het ontbreken van een verkeersbord, op deze Paaszondag had het te maken met de acties in verband met de politie-cao.

De politie constateerde twaalf overtredingen. De hoogst gemeten snelheid was 83 kilometer per uur, waar 60 als maximum geldt. Bij elkaar was het dozijn overtreders goed geweest voor een boetebedrag van 1.414 euro.

Er werd tevens een alcoholcontrole gehouden. In totaal zijn zestig bestuurders gecontroleerd. Er is niemand aangehouden. Volgens een twitterende politiefunctionaris zette bij deze controle een aangehouden automobilist zijn bril af, met als verklaring: "Dat scheelt toch mooi twee glazen."

Later is ook op alcohol en snelheid gecontroleerd op de Rijksstraatweg in Schipluiden. In totaal zijn er 95 bestuurders gecontroleerd en ook daar was iedereen nuchter genoeg. Twee automobilisten reden er te hard, maar ook hen bleef een bon bespaard wegens de cao-actie.

 
 
Bron: WOS
 
  4-9-2012  


|

FlitsKaart