Permanente snelheidscontrole Botlektunnel

 

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 18 september 22:00 uur tot maandag 21 september 05:00 uur werkzaamheden uit aan de Botlektunnel in de A15. Het verkeer wordt vanuit beide rijrichtingen steeds door één van de twee tunnelbuizen geleid.

Er is in beide rijrichtingen een rijstrook beschikbaar. Tevens geldt er een snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur. Tijdens de werkzaamheden controleert de politie op naleving van de snelheidsbeperking.

Omleidingen
De Botlektunnel is uit oogpunt van veiligheid afgesloten voor vracht- en busverkeer. Vracht- en busverkeer wordt via de Botlekbrug omgeleid.

Verkeer richting Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee wordt omgeleid via de A29/N59. Houd rekening met een langere reistijd.

Werkzaamheden
Vorig jaar zijn werkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt. De komende periode wordt met name gewerkt aan de tunneltechnische installaties.

Alternatief vervoer
Tijdens de weekendafsluitingen biedt Rijkswaterstaat alternatief vervoer aan in de vorm van het VanAnaarBeter-buskaartje, het RET 2 metroreizenkaartje en vervoer met de pont.

 
 
Bron: VID
 
  18-9-2009  


|

FlitsKaart