Peter R. de Vries bewijst: Harder rijden kan makelijk.

 

Vanavond had Peter R. de Vries weer eens een prachtige uitzending. De flitser geflitst met als bonus het huichelachtige hypocriete gezwets van de directeur van 3VO en een diep door de knieën gaande Korpschef van het KLPD en nieuw flitspaal opperhoofd, dhr. Muien, opvolger van Koos Spee. Ze kunnen onmogelijk zeggen: "Het ging toch, er was toch geen gevaar?"
Er was er maar 1 met zinnige taal en dat was Fred Teeven, lid van de 2de Kamer voor de VVD.

Fred Teeven meent dit. Wij kennen hem al vanaf het moment dat hij in de 2de Kamer zat voor Leefbaar Nederland. Toen al had hij de leus "Tegen het flitspaalfundamentalisme".

Maar wat zagen we nou eigenlijk? Weinig spectaculairs op 1 momentje na.
Schandalig dat moment waarbij de motoragent iemand laat gaan omdat het een collega betrof. Deze motoragent is een hypocriet, want een ander had hij wel de boete gegeven.

Snelheidslimieten zijn gewoon te traag. Zelfs de controleurs en directeur 3VO houden zich er niet aan. Afschaffen dat flitsen, verhoog de marge en de limieten naar iets dat geloofwaardig is. De SMOG onzin bij Tilburg moet ook afgeschaft worden. Stralend weer, goed windje en dan zou er smog zijn? Er kan makkelijk 150 km/u gereden worden op de snelweg. Onze Oosterburen bewijzen het dagelijks.

Wie kan er nou nog een agent/controleur serieus nemen na wat we vanavond gezien hebben?

 
 
Bron: Flitsservice.nl
 
  11-1-2009  


|

FlitsKaart