Reportages permanent offline





 

Ik heb besloten om een tweetal straatrace reportages niet meer online te brengen. Het hele verhaal is weg, en er valt geen goed nieuw verhaal te schrijven mede doordat de zogenaamde nieuwswaarde ook redelijk terugloopt.



Bij deze wil ik eenieder bedanken die hieraan heeft meegeholpen. Dit motiveert enorm om uberhaupt nog iets te schrijven in de toekomst [not]. Ik kan momenteel helaas niet uitleggen hoe en waarom dit moest gebeuren. Ik had binnen 5 minuten al telefoon "waar die reportage was gebleven". Reden genoeg om iedereen op deze wijze in te lichten die het al wel gelezen hadden, en het nu weer mist op de site. Het zei zo, ik heb geen keus ditmaal. Mensen hebben kwade bedoelingen met hetgene wat ik schrijf en wat eigenlijk goed bedoelt was. En ik wil op geen enkele voorwaarde ook maar iemand (onterecht) in de problemen helpen, dus vandaar dit besluit.



Even herpakken... En dan weer keihard terugslaan... Geduld van uw kant dus even gewenst... Er zijn nog hele mooie foto's van een straatrace Koninginnedag als troost en als opwarmertje voor Speed 2002 (te Rosmalen).



Dave LdB

een van de beheerders der Flitsservice

 
 
Bron: Flitsservice.nl
 
  5-1-2002  


|

FlitsKaart