Steun Flitsservice, bel 0900 6464646

 

Bij deze vragen wij uw steun voor Flitsservice.nl. In het bijzonder steunt u dan een fotograaf die tijdens het maken van enkele foto's opgepakt en vervolgd werd. Deze zaak is inmiddels in, hoe kon het ook anders, vrijspraak geëindigd.


Echter, deze agenten hebben deze fotograaf ook civielrechterlijk vervolgd, omdat zij menen aanspraak te kunnen maken op portretrecht. Dit ondanks vele toezeggingen van de fotograaf dat zij onherkenbaar in beeld gebracht zouden worden. Óf de fotograaf vernietigt de foto's óf tekent een contract waarin hij zou afzien van publicatie van de foto's op Flitsservice.nl. Voor een particulier persoon is een dergelijke rechtszaak niet te bekostigen, vandaar dat Flitsservice.nl geldelijke steun heeft toegezegd. Dit omdat deze agenten ook door "derden" gesponsord worden.


Tot op heden hebben wij de fotograaf gesteund met inzamelingsacties en door de verdiensten van Flitsservice.nl te gebruiken om deze fotograaf te steunen. Vandaar deze actie. Omdat deze juridische strijd een kwestie is van de langste (financiële) adem, doen wij wederom beroep op de bezoekers van Flitsservice.nl.


Ook kunnen wij met uw steun apparatuur aankopen om bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingen in snelheidsland aan te kopen. Bijvoorbeeld een Radardetector - detector of een nieuw model lasergun.


Waardeert u het werk van Flitsservice.nl en alle vrijwilligers die daaraan meewerken? Bel dan eens onze meldingenlijn:


0900 - 6464646
55 ct per gesprek
en wordt op de hoogte gehouden van alle actuele flitsers!Of u kunt uw gift overmaken op bankrekening: 3086.43.615 tnv Flitsservice.nl te Dronten onder vermelding van "Bijdrage Fotograaf deel 2".


Eerdere berichten over deze zaak:19/10/2003 Vrijspraak voor fotograaf!

22/02/2003 Politie pakt man die 'flitscontrole' op foto vastlegt
21/02/2003 Flitsservice fotograaf opgepakt


 
 
Bron: Flitsservice.nl
 
  11-7-2004  


|

FlitsKaart