Trippende Deen scheurt rakelings langs tenten894x

Een 27-jarige Deen is vrijdagnacht rond 01.30 uur op de Amsterdamse camping Zeeburg rakelings langs tenten gescheurd waarin kinderen lagen te slapen. Hij verklaarde onder invloed te zijn van alcohol, wiet en een paddo.

De politie spreekt maandag van een dollemansrit. De Deen verklaarde in de binnenstad van Amsterdam met vrienden ’een aantal glazen’ alcohol te hebben gedronken, ’een aantal joints’ te hebben gerookt en een verse paddo te hebben gegeten.

Bosjes
Eenmaal terug op de camping reed hij met zijn auto over een paar betonblokken. Daarbij verloor hij een aantal onderdelen, waaronder de bumper. Nadat hij rakelings langs de tenten met campinggasten scheurde, reed hij opnieuw over de betonblokken waarna hij de macht over het stuur verloor. Hij kwam tot stilstand in de bosjes, volgens de politie centimeters verwijderd van een camper en een wateraftappunt.

Agenten moesten het ambulancepersoneel tijdens de rit naar het ziekenhuis assisteren om de Deen onder controle te houden. De man, die verklaarde zich niets meer van het voorval te kunnen herinneren, moest een boete van 430 euro betalen voordat hij huiswaarts mocht. Ook moest hij een schadevergoeding van twintig euro aan de campingeigenaar betalen.

Bron:  www.nu.nl

Melder: EotS

Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram