TT Assen: Weggebruikers opgelet, vooral motorrijders.

 

In de media zijn de afgelopen dagen diverse berichten door de controlerende instanties geplaatst waarin zij aankondigen de veiligheid rondom het evenement ‘De TT van Assen’ stevig te zullen bewaken.

Flitsservice.nl weet als geen ander dat het inderdaad enorm druk is met handhavers op ALLE wegen richting Assen. Afgelopen week heeft VHT-Drenthe en het KLPD al diverse plekken getest op oa bereikbaarheid maar ook in de overige delen van het land laat men zich niet onbetuigd. Zelfs op de A7 in Noord-Holland en op de Afsluitdijk worden controles aangekondigd.

Speciale aandacht mag u als weggebruiker verwachten op de A28 tussen Zwolle en Staphorst waar ivm werkzaamheden op grote stukken een maximumsnelheid geldt van 90 en 70km/u. Wij waarschuwen motorrijders tevens voor een slecht wegdek daar, de bovenste laag asfalt is op diverse plekken tijdelijk weggehaald en is nu zeer onregelmatig. Let ook op het vrij houden van de afgekruiste wegvakken tbv overstekende hulpdiensten. Het zou ons niet verbazen dat de opvallende en onopvallende dienstauto’s zichzelf daartoe rekenen.

De acties zijn aangekondigd vanaf donderdag 24 juni t/m zondag 27 juni.

Flitsservice.nl houdt u op de hoogte van alle gemelde snelheidscontroles, ondermeer via de landelijks radiozenders Qmusic, Slam-FM, en Radio 538, maar ook via de lokale zenders RTV-Drenthe, RTV-Noord, RTV Oost en Omroep Flevoland.
Wanneer u in het bezit bent van een Tomtom-navigatie-systeem met Live-Services dan worden de GPS-coordinaten van controles daarop tevens aangegeven om u tijdig te waarschuwen voor gevaarlijke locaties.

Wees een held en meld een nog onbekende snelheidscontrole zsm bij Flitsservice.nl door deze in te spreken op onze voicemail via 0321-338133 of door te sms`en naar 06-2120 1552 (zet deze nummers al vast in uw mobiel).
Invoeren op onze meldpagina mag natuurlijk ook. Onze vrijwilligers zitten er klaar voor.

Wij wensen u een veilige en boetevrije TT toe.

 
 
Bron: Flitsservice.nl
 
  24-6-2010  


|

FlitsKaart