TT in Assen 30 juni 2013

 

Assen vormt de komende dagen het decor van de TT-festiviteiten. Het motorevenement trekt naar verwachting zo’n 100.000 mensen naar de Drentse hoofdstad. De politie gaat ervan uit dat ook dit jaar de TT een veilig en mooi feest wordt en treft de nodige voorbereidingen.

Verkeer
Om de verkeerstroom van en naar het circuit in goede banen te leiden, vinden er vanaf donderdag op verschillende plaatsen in het land controles plaats. De controles lopen uiteen van alcoholcontroles bij de veerboten in Hoek van Holland en IJmuiden tot toezicht op de wegen van en naar Assen, al dan niet over de Afsluitdijk.

Na de TT
Na afloop van de races is de politie ook paraat, zowel met opvallende als onopvallende (video)surveillances. Doel van deze aanwezigheid is een veilige aftocht garanderen voor alle verkeersdeelnemers. Ook hier zullen alcoholcontroles niet ontbreken. In het verleden is gebleken dat ’restalcohol’ een aantal TT-gangers, die pas op zondag naar huis gingen, heeft opgebroken.
Overgenomen van Politie.nl

Vanaf donderdag beginnen al bij Hoek van Holland en IJmuiden (alcoholcontroles) en zullen over het gehele land uitgebreid worden.

Naast de alcoholcontroles zal er ook intensief op de snelheid en het "gedrag op de weg" gecontroleerd worden.

Vermoedelijk zal de gehele A7 (Amsterdam - Den Over - Afsluitdijk - Heerenveen - Groningen) van controles voorzien worden. De A28 (Groningen - Assen en Utrecht - Amersfoort - Zwolle - Assen) zal ook het digitale vuur komen te liggen.

Naast bovengenoemde A-wegen zal op de N-wegen in een ruim gebied richting Assen gecontroleerd gaan worden.

De verwerkers van Flitsservice.nl zullen er alles aan doen om de controles op de website en op FlitsNav (App) bekend te maken. Mochten jullie controles zien die nog niet gemeld zijn, dan graag doorgeven via telefoonnummer 0321 33 81 33 of via de website

Voorbeeld melding: "radar NH a2 amsterdam ri utrecht thv hmp 58.3" of "laser NH ring a10 thv s107"

 
 
Bron: Flitsservice.nl
 
  27-6-2013  


|

FlitsKaart