Urker cokesnuiver snelt met 240 kilometer over de wegx

URK - De politie Flevoland heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 24-jarige automobilist uit Urk aangehouden, omdat hij met snelheden van boven 160 kilometer per uur over de Urkerweg raasde. De Urker bekende later zelf dat hij wel 240 had gereden. Ook gaf hij meteen toe cocaïne te hebben gebruikt, zo meldde de politie zondag.Een surveillanceauto van de politie kreeg de Urker in het vizier en zette de achtervolging in. Daarbij liepen de snelheden op tot boven de 160 kilometer per uur, waar maximaal 80 is toegestaan. De snelheidsduivel werd in Urk gearresteerd en zijn rijbewijs is ingenomen. Gezien het gedrag van de man vermoedde de politie drugsgebruik en daarom is een bloedproef afgenomen.

Bron:  Telegraaf.nl

Melder: gigabert

Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram


Commentaar Flitsservice:


 

Uiteraard goed dat dit soort mensen van de weg wordt gehaald, echter volgens flitsservice worden nog steeds te weinig controles gevoerd op alcohol of drugs in het verkeer.


Want zegt u nou zelf, hoevaak bent u afgelopen kwartaal een flitscontrole tegen gekomen, en hoevaak een alcohol / drugs controle?

Wij zijn van mening dat hier meer tijd en energie in gestoken moet worden.