Waarschuwing aan snelheidsduivels N2791671x

De politie houdt de komende tijd extra verkeerscontroles op de N279 tussen 's-Hertogenbosch en Veghel. Uit eerdere controles is gebleken dat veel bestuurders de maximum snelheid van 80 kilometer per uur overtreden. Dit leidt tot gevaarlijke situaties op de weg en tientallen bekeuringen.

De afgelopen maand heeft de politie al vijf rijbewijzen ingenomen van mensen die de N279 als een ware racebaan gebruikten. Snelheden van ver boven de 150 waren daarbij geen uitzondering. De hoogste gemeten snelheid was zelfs 180 kilometer per uur. Een paar kilometer te hard rijden verhoogt de kans op een ongeluk aanzienlijk.

De politie kondigt de extra controles aan om mensen bewust te maken van de gevaarlijke situaties die de hoge snelheden met zich meebrengen. Daarnaast kan worden voorkomen dat weggebruikers voor honderden euro's aan boetes kwijt zijn.

Verbreding N279
Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de verbreding van N279 Noord tussen 's-Hertogenbosch en Veghel. Door de verbreding van de N279 Noord is de weg veiliger en verbetert de doorstroming.

Bron:  Nieuwsbank

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram