Weerzinwekkende trajectcontroles!





 

Landelijk verkeersofficier Koos Totalitair Spee heeft laatst de trajectcontroles in gebruik genomen. Ongelofelijk dat deze vrijheidsproletariër zoveel macht heeft!



Flitsservice publiceerde eerder al artikelen dat de trajectcontroles op relatief verkeersveilige plekken staan. “We doen het voor de verkeersveiligheid”, aldus Spee. Het interesseert die man geen ene bal of de verkeersveiligheid wordt verbeterd want anders zou hij andere keuzes maken!



Ik trap echt niet in het publieksvriendelijke verhaal dat Spee nu in de buurt van scholen gaat controleren! Dat levert helemaal niks op en de trajectcontroles genereren gewoon het geld dat dit mogelijk maakt! Nee, als je echt totalitair gaat doen, moet je vooral iets gaan doen om dat te compenseren!



Ja, trajectcontroles gaan nu ook boeven vangen. De politie is te beroerd om te werken, dus alles moet makkelijker worden. Criminelen moeten omgekeerde bewijslast krijgen als het gaat om het aantonen dat hun kapitaal op legale manier verdiend is. Net als de Wet Mulder, als je aan je oor krabt en een agent vindt dat jij mobiel aan het bellen was in de auto, dan moet jij je onschuld bewijzen! Geef het maar op, dat lukt niet!



De rechtstaat op de schop! En de trajectcontroles leggen daar nog een schepje bovenop, want ze gaan er nu alles mee controleren! Het lijkt er meer op dat het “efficiënter” werken van de politie en toenemende omkering van de bewijslast juist voor meer onrecht zorgt dan rechtvaardige opsporing!



Schokkend waren de cijfers. Ja, als columnist ga ik even uitzoeken wat de trajectcontroles gaan opleveren. Een stukje snelweg van 3 km lang levert twee keer zoveel op als een heel flitsende provincie, als maar 1% te snel rijdt. Ik kon drie nachten niet slapen van woede! Die dingen staan op de meest verkeersveilige plaatsen in Nederland en het proleet zou het voor de verkeersveiligheid doen!



Nog erger is het feit dat wij bij Flitsservice met die verkeersveiligheidsafbeeldingen naar de politiek zijn gestapt. De VVD, LPF én het CDA hebben niets, maar dan ook niets gedaan met deze kennis. Ze hebben het opzij gelegd en hieruit blijkt gewoon dat de Tweede Kamer breed achter de grote macht van Koos Spee staat. De wegen moéten totalitair worden, want dat brengt geld op! Ja, het geld gaat naar Spee, maar ook naar de staatskas!



Vergis je niet hoor. Koos Spee heeft tegenwoordig meer macht dan Hare Majesteit de Koningin!



De ontsteltenis dat de Tweede Kamer hiermee akkoord gaat is moeilijk te verwerken. Blijkbaar hebben wij zoveel aan onze snelheidsbelasting, want Koos Spee wordt geen enkele politieke tegenstand in de weg gelegd. Deze man heeft macht en carte-blanche!



Onze toekomst is, dat het hele wegennet wordt volgeplant met trajectcontroles, voor de verkeersveiligheid natuurlijk, maar vooral voor de centen! En hoe moeilijk zou het zijn om een trajectcontrole om te bouwen tot tolpoort? Rekeningrijden of kilometerheffing, we hebben weer een complottheorie!



Australische bronnen waarschuwen voor kop-staart botsingen bij trajectcontroles. Dit met name bij oudere mensen die in de regel wat langzamer rijden dan de rest. Totalitair Spee zal natuurlijk het argument aanvoeren, dat daarom de trajectcontroles juist op zijn plaats staan. Koos Spee, de brandweerman, die eerst branden sticht en ze daarna “wil” blussen.

 
 
Bron: Flitsservice.nl
 
  9-4-2004  


|

FlitsKaart