Wegmisbruikers: Regels gelden niet voor de politie.....5219x

Heeft iedereen gisteren Wegmisbruikers gezien op SBS6? Ook weer gezien dat linksplakkers ongemoeid gelaten worden en dat de automobilist die de linksplakker duidelijk wil maken dat rechts voldoende ruimte is, gepakt wordt voor bumperkleven? Wist u overigens dat linksplakkers hoger in de irritatie top 10 staat dan bumperklevers?

Uiteraard pakt de politie in Wegmisbruikers de enkele echte debiel ook aan, maar toch richt de focus zich telkens weer op de "te hard rijder", ook al rijdt deze nog zo keurig, waarbij je je afvraagt wat er, behalve overtreden snelheidslimiet, nou eigenlijk zo gevaarlijk is? 100 km naar het Oosten en het is volkomen legaal.

Maar, dan is het wel zo typisch als we zien dat de politie zich ook zo keurig aan de regels houdt. We kennen uiteraard allemaal de legendarische uitzending van Peter R. de Vries waarbij menig politieagent en 3vo (tegenwoordig VVN) woordvoerder de regels fors overtreden. Daar kan nu dus Wegmisbruikers bij opgeteld worden. Want wat schetst onze verbazing? Een aanhanger met een ander kenteken dan het trekkende voertuig.


Het mooie moment. Verkeerde kentekens jongens!


Nou heeft de politie ontheffing voor alle verkeersregels, maar alleen, en alleen maar, indien dit noodzakelijk is voor de dienst. Die ontheffing is dus geen excuus voor luiheid om even het juiste kenteken op een aanhanger te bevestigen. Wij roepen de agenten op in het kader van het goede voorbeeld om zichzelf een mooie prent te geven.

Bron:  Flitsservice.nl

Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram