Zeven doden in het verkeer

 

GRONINGEN - In het verkeer zijn afgelopen weekeinde zeven mensen om het leven gekomen.Bij een dramatisch ongeval in Groningen vonden een 50-jarige man uit Veendam en diens 25-jarige zoon uit Groningen de dood. De Slachtoffers werden van achteren aangereden door een 83-jarige man uit de Frieze plaats Beetsterzwaag, zijn 81-jarige vrouw en hun zoon. De wagen van de slachtoffers vloog direct in brand. De drie friezen liggen zwaargewond in het hospitaal.


In het Brabantse Oostelbeers kwamen zaterdagavond de 41-jarige P. van gerven en zijn broer J. van Gerven uit oirschot om. De auto waarin zij zaten vloog op de Broekweg in volle vaart tegen een boom en kwam via een sloot in een weiland terecht. Een van de slachtoffers werd uit de auto geslingerd, de ander raakte bekneld. De 52-jarige bestuurder raakte lichtgewond.


Een 18-jarige jongen uit Lutten overleed op de Kerkdijk in zijn woonplaats nadat hij met zijn bromfiets tegen een boom botste.


Een 48-jarige fietser uit Nieuwpoort kwam om het leven in het naburige Groot-Ammers doordat hij, volgens de politie, plotseling de provinciale weg N216 overstak. Hij werd daarbij geschept door een 72-jarige automobiliste uit Breda.


In Huizen vond een soortgelijk ongeval plaats. De 89-jarige A. Lagendijk vond de dood doordat hij op de fiets plots een kruising overstak en geschept werd door een 47 jarige plaatsgenoot in een auto.

 
 
Bron: De Telegraaf
 
  23-9-2002  


|

FlitsKaart