Flitspalen langs de zwolsche ringwegDatum van foto's:
Tijdstip: N.v.t.

Allereerst moet het ondertussen wel bekend zijn dat er in Zwolle gigantisch veel palen zijn geplaatst. Het waren er 16 maar het worden er dus mooi 18. Dat is dus alweer een tegenvaller. Maar de grootste tegenvaller is wel dat ze ook hun aantal camera's verdubbelen. ipv 4 gaan er nu 9 rouleren.


Zodra u de zwolsche ringweg op raced zult u al snel ontvangen worden door een van zwolle zijn slechtste borden.
Viel mij nog mee dat er niet bij stond: Wilkomme, welcome, welkom in zwolle ofzo.

Er staan ook erg veel RLC's (Rood licht camera's ) die staan voornamelijk op de IJsselallee (de weg naar Zwolle-Zuid komende vanaf de A28). De kruisingen waar ze staan zijn: Spoolderweg, de Nieuwe Veerallee, de Reysigerweg en de Ittersumallee ook staat er een op de kruising Oldeneelallee-Ceintuurbaan. Na al die palen komt er ook nog een of 2 op de kruising Voorsterweg-Blaloweg. En daar heb je NIETS aan als je een dure detector hebt. Ze zullen zowel ROODLICHT als SNELHEID meten en flitsen. Voor de rest staan er dus een hele zooi "gewone" flitspalen langs de ring. En overal mag je maar vijftig rijden dus wees op je hoede.


Ik zal zoveel mogelijk als het kan door te geven via quick chat of forum welke palen op dat moment werken. Ik doe alleen de normale palen want RLC's zijn wat moeilijker dicht bij te komen. Voor een totaal overzicht van de palen vond ik deze illustratie op internet en hij KLOPT!!

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Voor de mensen die er maar van willen weten is het altijd mogelijk om mij te contacteren per mail. Meeste palen staan in de middenberm en zijn dus moeilijk te zien welke kant ze op flitsen. Er staat zowieso NU eentje aan de rechterkant van de weg en dat is bij de blaloweg bij de straaljager (WRZV hallen)

Hopelijk heb ik op dit moment genoeg geinformeerd over de palen in Zwolle.Extra-gratis bij deze reportage ook nog eens een
link naar het krantenartikel waarin dit ook besproken word.Tekst en foto's: ITdAnGeR
Terug naar het reportage overzicht