Kentekenlijst update JuliDatum van foto's:
Tijdstip: n.v.t.
7924x

Afgelopen maand is er weer veel gebeurd op het gebied van de kentekenlijst. Er zijn veel voertuigen uit de lijst gegaan omdat ze uit dienst zijn genomen.

Zo zijn er bij de regio IJsselland na de komst van twee nieuwe VW Transporters ook twee voertuigen weggegaan. De 47-BZ-RK en de 29-BT-ND zijn weg. Ook het Landelijk Pakket Team Verkeer (LPTV) heeft aardig wat vros auto`s de deur uit gedaan. De 37-XS-JK, 38-ZB-HB, 66-XL-DD en de 72-XV-HK zijn weg. Daarvoor zijn weer andere voertuigen terug gekomen, zoals hieronder te lezen is. Uit de regio Twente zijn ook 4 voertuigen verdwenen. De 39-NF-TX, 61-PV-KB, MN-BH-04 en de 96-PJ-GD zijn daar weg. Zelfs de redelijk nieuwe BMW 330d van het KLPD met kenteken 05-ZL-TH is weg. Ook Amsterdam heeft de onopvallende VW Golf GTI met kenteken 03-LNS-6 weg gedaan, hier voor is al weer een nieuwe GTI actief.


klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Dan nu het nieuwe spul dat gespot is. Deze maand is in de regio Friesland een beige BMW 330d xDrive gespot. Helaas is hier nog geen kenteken van bekend. De grijze BMW 330d xDrive Touring die vorige maand in Gelderland-Zuid werd gespot is deze maand weer gespot, maar nu met kenteken. Deze heeft als kenteken 70-PXL-5. Ook de zwarte BMW 330d xDrive van Zeeland is gespot en heeft als kenteken 84-PTF-2.

Na het weg gaan van de verschillende vrosauto`s van het LPTV zijn er ook weer nieuwe voertuigen aangeschaft, een van deze is nu al bekend bij ons en rijdt rond in de regio Limburg-Noord. Het gaat hier wederom om een BMW 330d xDrive Touring met het kentken 64-XFB-6 en is blauw van kleur.

De regio Amsterdam-Amstelland heeft een nieuwe VW Golf GTI in het bezit. Deze heeft geen camera, maar wordt wel veel gebruikt voor onopvallende surveillance. Het gaat om een zwarte VW Golf GT met kenteken 06-XDP-4. Deze is al veelvuldig gespot door leden van het forum.

In de regio Groningen heeft men een nieuwe flitswagen, het gaat om een donkergrijze VW Transporter met kenteken 8-VTF-25. In de regio Noord-Holland-Noord werd door een van onze Twitter followers een nieuwe onopvallende motor gespot. Het gaat om een grijze BMW R 1200 GS met kenteken MX-FN-37.

Ook in Noord- en Oost -Gelderland werd een nieuwe onopvallende motor gespot. Dit betreft een blauwe BMW K 1300 GT met kenteken MZ-DF-42. De grijze Skoda Superb station met kenteken 28-LXF-4 werd deze maand gespot in de regio Midden- en West-Brabant en is dus daar actief de komende tijd. In de regio Friesland werd een nieuwe VW Golf TDI met kenteken 82-TXZ-1 gespot en in de regio IJsselland is de 96-SVP-2 gespot. Hiervan hebben we alleen nog maar een vage foto.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Na lang wachten kregen we dan eindelijk deze maand een foto binnen van de grijze Opel Insignia van het KLPD. Deze werd ergens in Limburg gespot bij een tankstation langs de snelweg.

Voor een actueel overzicht van de updates kunt u kijken in dit topic. Mocht u zelf nou een nieuw radarvoertuig of een VROS of ander onopvallend voertuig zien mail dan naar kentekens@flitsservice.nl .Tekst en foto's: Flitsservice
Terug naar het reportage overzicht