Nieuwe lokatie in de tunnelbak van de A4Datum van foto's:
Tijdstip: 19:31 uur
12259x

Het nieuw geopende deel van de A4 van Amsterdam richting Den Haag is momenteel een gigantische "cashcow" voor de overheid. De VMax (de 'Fiscale Advies Snelheid' volgens medeforummer Guppenklup) is 80 km/uur op dit gedeelte. Eerst was vlak voor de ingang van het het nieuwe tunnel-tracé bij hmp 31.3 de favoriete opstelplaats voor het automatische bonnenboekje van het KLPD.

Vorige week kreeg Flitsservice al twee keer een melding dat ze IN de tunnelbak zouden hebben gestaan. Gezien reflectie en andere technische zaken leek dat een vrij kansloze plek te zijn en is de melding ingevoerd op de "oude vertrouwde plek" vlak voor de inrit, zodat men in ieder geval gewaarschuwd was voor bermvuil in de omgeving. Vandaag kwam de melding wederom binnen en omdat ik voor een boodschapje in Roelofarendsveen moest zijn, ben ik voor Flitsservice even doorgereden naar Zoeterwoude om eens haarfijn te kijken wat en waar ze nu zouden staan.

Ze bleken wel degelijk in de nieuwe tunnelbak te staan. Zodoende kon ik via de voicemail (bereikbaar via 0321-338133) de juiste gegevens inspreken omtrent deze controle.


flitser zh a4 amsterdam ri den haag thv hmp 32.0 in het aquaduct aan de linkerkant tussen de groene flappen vmax 80km/u (umpire)


klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Ik had geen camera bij me, maar met dank aan mede-forummer Freddy is door deze foto nu ook voor een ieder visueel te zien wat, waar en hoe ze staan.

Opvallend is wel dat:
a) in de hele tunnelbak staan groene flappen op de barrier in het midden, behalve ter hoogte van hmp 32.0 waar er "spontaan" vier verdwenen zijn
b) precies bij de "spontane" verdwijning van de vier flappen staat de opstelling.....

Door deze reportage is het voor een ieder ook hier niet meer nodig om een bekeuring te krijgen en is wederom een sneaky opstelplek "verraden". Let dus op waar de groene flappen ontbreken.

"Vrienden" van het KLPD, wat word jullie volgende verstopplek?Tekst: umpire en foto: Freddy
Terug naar het reportage overzicht