Radar op de A2 thv afslag VughtDatum van foto's:
Tijdstip: 21.20

Vandaag kreeg ik de volgende melding binnen via de sms-dienst van de flitsservice:


RADAR NB A2 EINDHOVEN->DEN BOSCH HMP 122.X THV AFSL. VUGHTDeze controle was aangekondigd, maar omdat deze overdag nog niet was gesignaleerd verwachtte ik al dat hij er 's avonds zou staan. En ja hoor de opstelling stond aan het einde van de geluidswal op de parallelweg. Bij aankomst heb ik me even voorgesteld en gevraagd of hij er bezwaar tegen had als ik wat foto's maakte. Gelukkig had hij hier geen bezwaar tegen, wel verzocht hij me om geen foto's van de auto en/of van hemzelf te maken, dus vandaar alleen de opstelling.


klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Omdat mijn accu bijna leeg was heb ik maar 3 foto's kunnen maken. Helaas zijn ze wat minder scherp en is er zelfs eentje mislukt. Hier de opstelling vanaf de overkant van de parallelweg. De opstelling stond zo'n 5 meter na de geluidswal, en flitste zoals velen met rood licht.

Nog een close-up van de opstelling.
De KLPD'er vertelde dat er deze avond veel weggebruikers werden geflitst. Maar het was ook erg rustig op de weg waardoor de weggebruikers vrij baan hadden. Er zullen dus wel hoge boetes gevallen zijn.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de fotoTekst en foto's: Spier
Terug naar het reportage overzicht