Wegwerkplek op de A4Datum van foto's:
Tijdstip: 10.05 uur
3132x

Vandaag werd er melding gemaakt van een controle op de A4. Ik moest toch weer naar Schiphol dus de camera in de aanslag.

radar nh a4 den haag ri amsterdam thv hmp 13.7 thv atlas verhuizingen (freddy/tjw)


klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Wat ik eerst tegenkom vind ik erg vreemd. Een afgesloten afrit die vorige week gebruikt werd omdat afrit 4 bij Nieuw Vennep afgesloten was ivm wegwerkzaamheden, was niet veilig afgesloten.

Als de controleur daar langs is gegaan is er wel een hele onveilige situatie gemaakt of gelaten, ik meende dat deze ambtenaren toch op of langs de weg aanwezig zijn voor de veiligheid? Ik weet niet wat ze allemaal in die busjes doen maar kan wel wat voorbeelden via reportages op deze site vinden hoor, kijk maar naar de televisie kijkende controleur op deze foto die bij deze reportage hoort of de slapende controleur op deze foto die bij deze reportage hoort. Of er nog andere dingen gebeuren achter die tegenwoordig geblindeerde ramen? Ga op onderzoek uit als u zo’n auto aantreft.

Deze controleur op de A4 heeft wel zijn best gedaan in het niet al te openlijk plaatsen van de radarset. Ik heb maar een rood vierkant op de foto gezet anders bent u zo lang aan het zoeken. Gelukkig zijn er melders met scherpe ogen en al tijdens de opbouw van de controle kwam de melding bij ons binnen via 0321 33 81 33

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de fotoTekst en foto's: Smookey
Terug naar het reportage overzicht